Jonas Bonns i ny position som VD för Coordia Consult

Den 1 januari 2023 tillträder Jonas Bonns posten som VD för Coordia Consult. Jonas har tidigare verkat som projektledare och uppdragsansvarig inom företaget.

– Det är med stor glädje jag välkomnar Jonas Bonns till rollen som ny VD. Detta är ett viktigt strategiskt steg i att utveckla vårt erbjudande samt skapa högt medarbetarengagemang och starka kundrelationer, säger Magnus Eriksson, styrelseordförande för Coordia Consult.

Jonas Bonns är byggingenjör SBR, har lång erfarenhet av branschen och har arbetat inom bolaget sedan 2013. Han har arbetat som projektledare och beställarrepresentant i olika om- och nybyggnadsprojekt, främst avseende komplexa samhällsfastigheter.

– Det är en väldigt fin verksamhet som jag får ta ansvar för och uppdraget känns både utmanande och inspirerande. Med fokus på att fortsätta utvecklingen av den befintliga verksamheten, där större konsultengagemang och framför allt kompetens står i centrum, vill jag bidra till än mer framgångsrika projekt för våra kunder, säger Jonas Bonns.

Coordia Consult startades 1987 och har sedan 2020 verkat tillsammans med dotterbolaget Makab (Marklund Ahlén konsult AB), nu tas steget fullt ut då Makab
integreras i Coordia Consult. Företaget arbetar inom bygg- och fastighetsbranschen och erbjuder sina kunder hjälp med bland annat strategiska fastighetsfrågor, projekt-,
projekterings- och byggledning samt besiktning.